U bent hier: Assortiment>Vloeren>Vloerkleed - Karpet> Nieuw: Vintage vloerkleed
Bonaparte-vintage-tapijt-tone-in-tone Bonaparte-vintage-tapijt-vloerkleed-shades

nieuw: Vintage look vloerkleed - karpet en tapijt Hint of Colours - Tone in Tone - Shades

Ben je op zoek naar een Vintage look? Dat kan met deze nieuwe hippe dessins tapijt en vloerkleden...

Het spel van klassieke patronen en een mix van grafische dessins, vaak gecombineerd in één item, is een belangrijk signalement tijdens alle toonaangevende fashionweeks en internationale interieurbeurzen. Deze tendens vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze Vintage collectie tapijt en vloerkleden.

De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. Het creëert de perfecte basis voor een eclectische en persoonlijke inrichting waarin vintage en design items, kunst, kitsch en unieke souvenirs samenkomen. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen:

 • Hint of Colours

 • Tone in Tone

 • Shades 

Hint of Colours bestaat uit vier kleurvariaties waarin neutrale tinten met een mix van dessins in expressieve kleuren gecombineerd zijn. Door het stonewashed effect mengen dessin en achtergrond tot een geheel. Combineer met kleurrijke accessoires, voor die persoonlijke touch in je huis. je

Tone in Tone Combineer dit tapijt met klassieke elementen en accessoires in brons, koper en messing voor een luxe gevoel.
Shades doet denken aan de kleuren en textuur van verwassen jeans en beton. Het tapijt geeft kamerbreed een groots effect in een rauw industrieel interieur of geeft power aan een licht en natuurlijk interieur met accessoires in zachte tinten.

Deze dessins lenen zich uitstekend voor een vloerkleed op maat. Beken met Vintage kleur én dessin! Kies voor de afwerking die je zelf wilt; blind band, feston of linnen band. 

Je hebt al een Vintage vloerkleed op maat van 170 x 240 meter voor de prijs van € 400,00 (inclusief festonneren.) In groter formaat 2 x 3 meter betaal je € 539,70 (inclusief festonneren).  Alle maten zijn mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan!

 

 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Buiten de openingstijden om, kunt u terecht in onze webshop.

  Gratis parkeren voor de deur,de koffie staat klaar

  Openingstijden glashandel:
  maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
  Let op !! zaterdag geen glaszetter aanwezig om te snijden, er kunnen wel bestelde producten opgehaald worden.

 • Jac Waas Verf & Wand

  Ridderstraat 116
  4902 PB Oosterhout
  Telefoon (0162) 45 35 15
  E-mail info@jacwaas.nl

BACK TO TOP